Jetta Fuel Pump Relay Problemer

Din Jetta har to drivstoffpumper. En er i bensintanken, og den viktigste drivstoff pumpen er under bilen. Hvis Jetta ikke vil starte eller fortsette å løpe, kan det hende at drivverket registrere bensinpumpen feilkoder av P0230 til P0233. En skanner koblet til drivverket ledninger system kan lese disse diagnosekoder som kan fortelle deg om problemet er mekanisk eller elektrisk i naturen. Lokaliser problemet

Innsprøytingsanlegg systemer er følsomme for drivstoff volum og drivstoff press. Selv om de fleste biler krever 30-80 pounds per kvadratcentimeter av drivstoff press, vil 29 eller 81 pounds per kvadrattomme føre til drivstoffpumpen til å mislykkes. Drivstoffpumpen Kretsen innbefatter en oljetrykk solenoid og en treghet bryter, som aktiveres under ulykker. Den treghet eller sikkerhetsbryteren i nye biler slår av bensinpumpen dersom en hard støt eller ulykker inntreffer. Sikkerheten slår av drivstoffpumpen hvis en drivstofflinje lekkasjer, selv minutiøst. Bensinpumpen må kanskje tilbakestilles manuelt hvis sikkerheten bryteren er aktivert.
Sjekk motoren lys
p Hvis den "Check Engine" lyset er på, motorens utslipp nivået er for høyt. "Check engine" lys mest sannsynlig betyr at drivstoffsystemet er ikke riktig trykk, eller bensin /luftblandingen er feil. Hvis drivverket diagnostisk kode er P0452, er bensintanken trykksensor rapporterer at spenningen er lav på drivstofftanken press krets. En drivstofftank Pressure Svinger (FTPT), en Canister Vent magnetventil (CVS) og Fuel Nivå Input (FLI), sammen med en Canister Purge Valve (CPV), kan brukes til å finne drivstoff lekkasjer 0.040-tommers eller større i diameter. Føderal lov krever kjøretøy for å ha mindre enn en 0.040-tommers lekkasje heller mens California-standarden er en 0.020-tommers lekkasje. Noen biler kan kjøre en 0.090/0.020-inch deteksjon konfigurasjon og slå 0.040-tommers lekkasjetest av som fastsatt i regelverket. I tilfelle av kraftige bensinmotorer, forskrifter krever 0.150-tommers lekkasjesøk bare.
Fuel Pump Relay Funksjon

vri nøkkelen i tenningen sender en impuls til Powertrain Control Unit (PCU), som aktiverer bensinpumpe releet å starte bensinpumpen motor. Drivstoffpumpen pressurizes drivstoffsystemet før motoren starter. Bensin inn drivstoffpumpen filtrert gjennom et rør og går ut av pumpen ved en en-veis ventil. Drivstoffpumpen går kontinuerlig når motoren starter og stopper ikke før tenningsnøkkelen er slått av. PCU signaliserer drivstoffpumpen å slutte hvis det ikke mottar en RPM signal fra PCU. En bensinpumpe som ikke vil starte i det hele tatt kunne være på grunn av en tett dieselfilter eller drivstoffpumpen stafett.
Feil Fuel Pump Relay
p Hvis drivstoffpumpen går og drivstoff trykket er normalt, men motoren vil ikke starte, problemet er bensinpumpen stafett. Drivstoffpumpen pumpes ikke nok gass hvis spenningen til den er lav. Spenning til drivstoffpumpen må være innenfor en halv volt av normal. En drivstoffpumpe som skaper normalt trykk, men ikke injisere ikke nok drivstoff kan testes med en bensinmåler eller ved å koble drivstoff linjer og kjører en linje i en beholder. Husk at bensin er meget brannfarlig. Pass på at det er ikke i nærheten av noen gnister. En god bensinpumpe leverer en liter drivstoff hvert 30. sekund.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66783.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer