Årsak til Dynamo Pulley Squealing

En angiveri dynamo trinse er ikke bare irriterende , indikerer det et problem med bilens belter eller dynamo . Forlates uten tilsyn, vil problemet som fører til en trinse hvin trolig bli verre og føre til dyre dynamo eller motor reparasjoner . Loose Belt

En løs drivrem kan føre til at beltet for å skli på dynamoen skivene , og skaper en tyster . De fleste moderne biler bruker en serpentin belte system som er strammet med automatisk reimstrammer , som ikke kan justeres manuelt. I disse bilene , er problemer med remmen ofte forårsaket av en slitt belte som har strukket .
Slitt Belt

En slitt belte kan opprette en tyster , selv om det er skikkelig strammet. En drivreim skal være myk og bøyelig, slik at det å bøye som trengs og gir et solid grep på skivene. Slitte belter vil ofte utvikle harde flekker , sprekker, eller har en glasert utseende , som krever belte erstatning.
Slitte lager

en dynamo orientere kan bli slitt og lage lyder , inkludert et hvin . En dynamo med slitte lagrene vil trolig produsere en utilstrekkelig kostnad å kjøre motoren og lade batteriet . For å teste for slitte lagrene , fjerne beltet og vri hjulet for hånd . Hvis lyder blir hørt eller skivene slår seg ikke jevnt, er lagrene slitt og dynamoen bør skiftes .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66769.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer