Toyota Pickup Idle Problemer

Toyota pickup lastebiler har lenge hatt et rykte for pålitelighet og langvarig ytelse. Men det betyr ikke at bilene er problemfritt. Særlig på grunn av PC-sensorer integrert i motorsystemer, Toyota lastebiler lider tomgang problemer som mange andre bilmerker. Den MAF sensor og O2 Sensor
p Som en del av føderale lover og innsats for å gjøre bilene renere, har amerikanske biler i økende grad måtte innlemme en rekke sensorer for å sørge for at utslippene holde seg innenfor juridiske områder. Den oksygen sensor og luftmassemåler er to typer som ofte får koblet med sot, som deretter kan føre til tomgang problemer som dårlige data føre til at pickup datamaskinen til feilaktig endre luft /drivstoffblandingen motoren på tomgang.


Anti-Diesel magnetventil

For de pickup lastebiler som bruker en forgasser (pre-bensininnsprøytning dager), hadde mange Toyotaer en anti-diesel magnetventil festet til forgasseren. Denne delen er ansvarlig for å kutte av drivstoff når motoren begynte å holde i gang etter at bilen ble slått av. Men når el-feil, kan det også drepe lastebilen bare når det er tomgangskjøring normalt.
Idle Surge
p Hvis tomgangsturtallet lyder som er høyere enn et akseptabelt område, vil motorkontrollmodulen i noen lastebiler reagere og begrense drivstoff. Deretter, vil motoren gjøre det motsatte og plutselig øke brenselstrøm for å kompensere. Reaksjonen er at motoren synes å bølge uten grunn overhodet. Årsaken er et utvidbart pellet i en ventil som reagerer på temperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66748.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer