Hvordan Test Starter releer

Starteren stafett og den nøytrale lockout bryteren kontrollere starter solenoid. Disse to komponentene fungerer sammen for å sikre at starteren fungerer sikkert og slår ikke motoren i en usikker tilstand. Starteren relé gir strøm til startmotoren når nøkkelen vris til "Start". Startreleet fungerer som en elektrisk bryter ruting batterispenningen til startmotoren når den mottar et signal fra den nøkkel-bryteren. Du trenger
digitalvoltmeter
Jumper ledninger med alligator klipp ender
Baking soda
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser batteri og starter terminaler. Kontroller at de er fri for rust, olje smuss og rusk. Før rengjøring korroderte terminaler, kobler minus batter kabelen og legg den til side. Koble den positive batterikabelen og plasser kabelen ut til siden. Kontroller at kablene ikke vil uhell berøre batteripolene. Rengjør korroderte terminaler med natron, vann og en stålbørste. Hvis det er nødvendig, rengjør starteren terminaler. La de batterikablene koblet fra.
2

Følg ledningene fra starteren solenoid til start stafett. Det er fire terminalene på stafetten. De to mindre ledningene kommer fra tenningslåsen krets og brukes til å slå av relé "On". De to større ledninger rute batteri spenning fra batteriet til starteren. Marker de to mindre ledninger slik at de kan kobles til igjen riktig og deretter fjerne ledninger fra starteren stafett. Bruk en jumper wire og koble den ene enden til chassis jord. Koble den andre enden til terminal 86.
3

Koble en jumper ledningen til den positive batteriet innlegget. Siden batteriet tilkobling til starteren er frakoblet, er det greit å la jumper wire koblet for en kort tid. Bruk et digitalt voltmeter for å måle motstanden mellom klemmene 30 og 87. Motstanden skal være mindre enn en ohm. Hvis motstanden er større enn én ohm, er releet ikke fungerer som den skal. Sett på stafetten.
4

koble til batteriet og nøkkel bryter forbindelser til stafetten. Koble den positive batterikabelen. Når den er sikker på batteriet innlegget, koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66744.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer