En '96 Dodge Caravan som skrur, men vil ikke starte

The 1996 Caravan ble tilbudt med to motor alternativer, en in-line firesylindret og en mer kraftfull V6. I begge konfigurasjon er det noen enkle ting å sjekke når bilen skrur men vil ikke starte. Hvert kjøretøy trenger fem ting å starte: drivstoff, luft, gnist, timing, og komprimering. Bestemme hvilke av disse mangler vil avgjøre de neste trinnene i å feste din Dodge Caravan. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Timing lys
Remote startbryteren
Tennpluggnøkkel
Compression tester
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sjekk for drivstoff. Sørg for at din gass måleren fungerer, og at van faktisk har drivstoff. Så sjekk drivstoff press. Fest drivstofftrykket tester til montering på drivstoff injektoren jernbane. Har en assistent sveiv motoren, eller bruke en ekstern motor starter, så sjekk avlesningen på trykkmåleren. Trykket bør være 49-55 psi. Hvis du ikke har riktig drivstoff press undersøke drivstoffilter, drivstoff trykkregulator og bensinpumpe. Fuel trykkregulator problemer er de mest vanlig på denne modellen.
2

Sjekk for gnist. Fest timing lys til nummer én tennplugg ledning, og slå av motoren over. Med timingen lys trigger deprimert, bør lyset blinke. Hvis den ikke gjør det, er motoren ikke får gnist, og tenningskomponentene trenger å bli testet. Begynne med tenningen kontroll modul som dette er den mest vanlige feil på Dodge Caravan. Fjern modulen og få den testet hos din lokale auto deler butikken. Hvis modulen er bra, teste spolen og sveiv posisjon sensor. Bytt om nødvendig. Hvis det fortsatt ingen gnist, fjern distributør cap, og sikre at distributøren rotor roterer. Hvis det ikke er det, er den mest sannsynlige årsaken en ødelagt timing belte.
3

Sjekk for timing. Hvis du har gnist, men bilen vil fortsatt ikke starte, la timing lys klemme rundt nummer én tennplugg ledning, og sveiv motoren, sikter timingen lys i harmonisk balancer og timing kategorien. Taktmerkene bør være på linje når de midlertidige blinker. Timing styres av motorstyringen datamaskin. Hvis timingen er av, har enten Registerreim sklei og må byttes ut, eller datamaskinen er defekt og må skiftes ut.
4

Sjekk for komprimering. Hvis bilen fortsatt ikke starter, fjerner nummer én tennplugg, og installere kompresjon tester adapter. Drei motoren i noen sekunder, og ta lesing fra kompresjon tester. Det bør være i området 100 psi. Ta en kompresjonsresultat fra de øvrige sylindrene. Avlesningen bør ikke variere mer enn 10% fra en hvilken som helst annen sylinder. Hvis den gjør det, eller hvis komprimering målinger er lav, er det en intern motor problem som vil kreve omfattende motor reparasjon. Konsultere en profesjonell for diagnose og muligheter for reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66728.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer