1985 Chevrolet S10 2.8 Engine Slår men vil ikke Crank

Hvis motoren i din Chevrolet S10 kan slås manuelt dette indikerer at den ikke er låst opp internt. Denne manglende sveiv kan tilskrives enten en svak eller skadet start system, eller en feil i tenningslåsen. Flertallet av startproblemer i alle biler er direkte knyttet til en svak eller utladet batteri. Hvis batteriet er svakt, bør du lade det ordentlig før du fortsetter å feilsøke noen av bilens øvrige komponenter. Du trenger
Wrench satt
Batteri rengjøringsbørste
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på S10 og finn batteriet . Inspiser kabelklemmer. Hvis klemmene er korrodert, fjerne den negative klemmen ved å skru bolten mot klokken med skiftenøkkelen. Rengjør klemmen og terminalen med batteriet pensel. La den negative klemme av og gjenta med den positive klemmen. Erstatte den negative klemmen først, og deretter erstatte den positive klemmen ved å skru boltene med klokken.
2

Inspiser alle ledninger og kabler som fører til batteriet. Hvis noen av komponentene er løs eller skadet, reparere eller erstatte dem.
3

Place tenningen i "på"-posisjon og finne ut om frontlykter og vindusviskere arbeid. Hvis de ikke fungerer, er problemet sannsynligvis en dårlig tenningslåsen. Hvis de gjør jobben, er problemet sannsynligvis relatert til starteren selv.
4

Fjern batteriets kabelklemmer ved å skru boltene mot klokken. Fjern den negative klemmen først. Ta av starteren ved å vri festeboltene mot klokken med socket sett. Har starteren testet for riktig drift. De fleste auto-deler butikker vil ha utstyr for å teste startere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66724.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer