Problemer med en 2001 Caravan Keyless Remote med Power Sliding Doors

Som svar på klager om problemer med keyless eksterne og skyvedører på 2001 Dodge Caravan, har Dodge utstedt en tilbakekalling og teknisk service bulletiner (TSB). Problemene oppstår under bruk av keyless fjernkontrollen eller når du bruker Caravan. De fleste av de keyless eksterne og skyvedør problemer oppstår på grunn av programmering problemer. Skyvedør åpnes automatisk

Mer enn 100 000 2001 Campingvogner har blitt tilbakekalt som svar på flere klager: skyvedører på Caravan er rapportert å åpne uten å bli aktivert, Campingvogns skyvedør og makt lift gate er betjening, og dermed holde dørene delvis åpen, og aktuatoren armen blir engasjert fra nøkkelfri fjernkontroll eller datamaskin uten at føreren trykke på noen knapper eller forsøker å åpne dørene og løft gate. I disse tilfeller må Caravan tas til forhandleren og trenger maskinen omprogrammert samt nøkkelfri fjernkontroll og nøkkel sylindere på dørene inspisert.
Døren stå på gløtt Light Problem

Dodge har utstedt en TSB om "dør på gløtt" lys blir tent og varselsignalet chiming under normale kjøreforhold. Dette problemet skyldes en defekt bryter i nøkkelfri fjernkontroll som er aktivering av c-stolpen ligger på skyvedører. En ny switch er tilgjengelig for nøkkelfri fjernkontroll, det må være installert for å sikre at dørene ikke åpner under bevegelse. Dørene ikke alltid kommer åpen helt, men advarselen lys og klokkespill ikke signalisere Caravan operatør av et problem.
Feil Keyless Remote

annen TSB gjelder en defekt nøkkelfri fjernkontroll. Nøkkelfri fjernkontroll slutter å åpne og lukke skyvedører og bak lift gate. Dette er et resultat av den eksterne ikke blir riktig programmert hos produsenten forårsaker den til å miste sitt signal eller frekvens. De keyless fjernkontrollen må tas til forhandleren og enten byttes eller omprogrammeres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66723.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer