Problemer med antispinn på en 2006 Yukon

The 2006 GMC eller Cadillac Yukon Denali har en tilbakekalling, teknisk service bulletiner (TSB) og sikkerhet rapporter om stabilitet kontroll på SUV. Stabiliteten kontroll på Yukon hjelper føreren med å kontrollere kjøretøyet under meier eller ustabil styring betingelser. Problemene med stabiliteten kontroll i Yukon hindrer føreren i å ha denne hjelpen. Hub og Wheel Assembly

En tilbakekalling på 2006 Yukon er publisert av produsenten på en hub og hjulet problem som påvirker stabiliteten kontroll av GMC. Den interne oppbevaring bolt av hub montering på Yukon løsner på grunn av feil installasjon og dreiemoment spesifikasjoner. Denne løsning av oppbevaring bolt fører navet og hjulet å skille fra Yukon skape en stabilitet kontroll problem. Når dette knutepunkt problem oppstår, forsøker stabilitetskontroll å kompensere for styring problem og fører til at Yukon til å bli vanskeligere å styre. Navet og hjulet må byttes ut for å korrigere dette stabilitetskontroll problem.
Elektrisk anlegg TSB

TSB er publisert på 2006 Yukon på grunn av en elektrisk system problem som påvirker stabiliteten kontroll av GMC. Det elektriske systemet på Yukon utvikler en periodisk kontroll problem med systemer som stabilitetskontroll og andre feilmeldinger. Dette intermitterende elektrisk system problemet gjør at stabilitetskontroll å engasjere seg når det er unødvendig. Når stabilitetskontroll forsøk på å korrigere styringen vanskeligheter når Yukon operatøren ikke opplever styring vanskeligheter, blir Yukon vanskelig å styre. Dette problemet kan skape ulykkessituasjoner under normale kjøreforhold. Korrosjon i ledningsnettet og elektriske komponenter blir tilskrevet dette elektriske system problem og Yukon eieren må erstatte elektroniske kontroller eller få dem renset av forhandler.

Tire Pressure Problemer

annen TSB er publisert på 2006 Yukon fordi dekktrykket regulerende system kan skape en stabilitet kontroll problem. Dekktrykket regulere systemet kan svikte og føre til overvåkingssystem for å engasjere stabilitetskontroll når dekkene har riktig lufttrykk. Det kan være over kompensasjon for styring kontroll av stabilitet kontroll fordi dekktrykket regulere systemet informere elektronisk overvåkingssystem som dekktrykket er lavt eller høyt på ett eller flere dekk. Når denne feil informasjon blir sendt til Yukon datamaskin og stabilitetskontroll forsøker å korrigere med rattet kontroll av SUV, vil Yukon sjåføren finne GMC vanskelig å styre. Dekktrykket regulator må byttes ut for å korrigere dette stabilitetskontroll problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66693.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer