Problemer med en tre-trinns automatgirkasse

De fleste biler med automatgir har tre hastigheter sammen med overdrive, selv om ikke alle sendinger tilby overdrive. En rekke saker kan oppstå med disse sendingene, selv om riktig overføring vedlikehold vil redusere problemene. Overføring vedlikehold inkluderer utfører regelmessige væske endringer og vedlikehold av overføring i henhold til produsentens retningslinjer. Overdrive

Mange sjåfører er usikre på om de skal drive sine kjøretøy med Overdrive-funksjonen slås på eller av. De fleste biler er faktisk designet for bruk med overdrive slått på. Når sjåførene ikke klarer å slå overdrive på og kjøre rundt i tredje gir hele tiden, kan det forkorte levetiden på overføringen.
Fluids

Automatiske girkasser er ganske følsomme for den type overføring væske dere bruk. Bruk av feil type væske for overføring din eller la væsken å gå for lang tid mellom endringer kan skade din overføring. Gammel overføring væske gir ikke så mye smøring som ny væske.
Overoppheting

En rekke faktorer kan føre til en automatisk girkasse å overopphetes. Disse inkluderer anstrengende kjøreforhold, overdrevent tunge slep last, lav sendestyrke væske eller en feil momentomformer. Overoppheting påvirker ikke manuelle girkasser, men det kan vise seg raskt dødelig for en automatisk. De fleste nyere biler er utstyrt med overføring temperatursensorer som slår på varsellys på dashbordet hvis bilens automatgir blir for varmt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66672.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer