Hvorfor er min makt Window ustand?

Fikse en makt vinduet ikke er komplisert , hevder Popular Mechanics . De fleste fikser, men krever fjerning av dørpanelene for tilgang til strøm vindu mekanisme. Både Windows ustand

sikringen har gått er den sannsynlige årsaken hvis begge vinduene sluttet å arbeide , sier Popular Mechanics . Sjekk bruksanvisningen for hjelp til å finne sikringsskapet og sikringen forbundet med kraften vinduet. Det er også mulig makt vinduet stafett er dårlig.
Windows beveger seg sakte

Ifølge Popular Mechanics , er vinduet mekanismen lett forskjøvet på grunn av konstant friksjon med vinduet glass , forårsaker vinduene for å bevege seg sakte . Prøv smøring sporene av mekanismen for å minske friksjonen. Hvis vinduet fortsatt beveger seg sakte , sjekk spenningen av vinduet motor på pluggen samtidig aktivere kraften vinduet knappen .
Bare ett vindu fungerer ikke

den a1mechanics.com nettsted hevder den vanligste synderen hvis bare ett vindu ikke fungerer er en dårlig switch . Test hver bryter med en meter mens tenningen er på . Kabling kan også føre til en strøm vinduet for å slutte å jobbe , noe som kan testes ved visuell inspeksjon eller utskifting av ledninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66654.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer