Batteriet er død etter en startpakke Problem

Ta vare på bilens elektriske system er avgjørende i å holde bilen starter hver gang . Mange startproblemer kan synes å være en mislykket forrett når det faktisk , en annen komponent som har sviktet . Bad Battery

første problemet kan ha vært en dårlig batteri . En bil forrett krever 12 volt for å fungere. Hvis batteriet er lite elektrolytt , vil batteriet ikke produsere den nødvendige spenningen og strømmen som trengs for å starte motoren.
Bad Starter

En kortsluttet starter solenoid , en med en direkte bane til jord , kan kortslutte cellene i batteriet. Overdreven spy med en kortsluttet starter solenoid vil føre til at batteriet svikter .
Mislyktes Dynamo

En mislykket dynamo vil ikke lade opp batteriet . Over tid strøm er det i batteriet vil avta ; dynamoen fungerer som en ladestasjon til å holde en konstant belastning på batteriet. Den konstante kostnader sikrer at batteriet vil kunne produsere den nødvendige spenningen og strømmen som trengs for å drive bilen .
Korroderer Terminals

Rustne batteripolene begrense flyten av spenning gjennom tilkoblinger. Hvis korrosjon er venstre ukontrollert , vil korrosjon bygge til et punkt at elektriske komponenter vil mislykkes i å operere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66640.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer