Min Alfa Romeo vil ikke starte Mens i Park

Hvis du finner ut at Alfa Romeo er motoren ikke vil starte mens i parken eller slås av når den starter opp eller stanset, følg disse diagnostiske trinn. Disse trinnene er til Alfa Romeo 147. Hvis du har en annen modell, sjekk med mekaniker eller henvise til online diskusjonsfora for reparasjon feilsøking spesifikke for din modell. Alfa Romeo 147 "Selespeed system" innebærer en mekanisk transmisjon der en monodisk clutch og synkroniserte gir flyttes av hydraulisk servostyring. En elektronisk kontrollenhet styrer girkassen aktivitet. Ta disse trinnene for å korrigere starter problemet. Instruksjoner
en

Kontroller oljenivået. Hvis nivået er under det maksimale, toppen av. Hvis det er over, bringe det ned til det maksimale mark. Hvis oljenivået er bra, går du til neste trinn. Hvis nivået er mindre enn den maksimale, gjennomføre en oljelekkasjer sjekk, gjør en visuell inspeksjon av rør, elektrisk pumpe, tank, hydraulisk enhet, engasjement aktuator og clutch stop pin. Hvis det er noen lekkasjer i disse delene, reparere eller erstatte deler, topp opp igjen og starte på oljelekkasjer sjekke. Hvis det ikke er noen lekkasjer, se at oljenivået i den første topp opp er over eller under 200 cc. Hvis over 200 cc, erstatte den hydrauliske enheten, hvis nedenfor, gjør en annen visuell inspeksjon, spesielt til clutch stop pin. Hvis alt er greit, fortsetter du til neste trinn.
2

Sjekk oljetrykket. Den elektriske pumpen skal være av når du gjør dette. Se etter et trykk på 40-55 bar på miljø temperatur (15-20 grader Celsius). Hvis ok, går du til neste trinn. Hvis trykket er mindre enn 40 bar, gjør en elektrisk pumpe drift sjekke. Til dette bruker Alfa Romeo Examiner diagnostisk verktøy for å sjekke spenningen på batteriet. Spenningen skal være høyere enn 11V, ellers sjekke batteriet. Også bruke Examiner å se om pumpen relé utgangen er PÅ eller AV. Hvis pumpen relé utgang er ON på miljø temperatur med batteriet spenning høyere enn 11V og elektrisk pumpe aktivering varer 4 til 14 sekunder, deretter den elektriske pumpen går. Gå til neste trinn hvis pumpen passerer denne testen.
3

Sjekk om det er elektronisk styreenhet (ECU) feil. Spesielt se etter en clutch sensor feil, clutch magnetventil aktuelle feilen, last relé feil, oddetall eller partall tannhjul engasjement feil. Hvis ingen, gå til trinn 5.. Hvis det er feil, gå til trinn 4..
4

Rett opp feilene i henhold til type feil. For eksempel, for en clutch magnetventil aktuelle feilen, sjekk ledningene for defekte forbindelser. Reparere eller erstatte ledninger, eller om nødvendig, ventilen. Do Girvekslings for å se om ventilen fungerer. For en clutch sensor feil, sjekk ledningene først for å se om det er kilden til problemet. Erstatte clutch potensiometer om nødvendig, og kontroller at den virker ved å gjøre et girskift. For like og ulike utstyr engasjement feil, kjøre en magnetventil aktiv diagnostikk test. Hvis resultatene av testen ikke er tilfredsstillende, sjekk ledningene. Gjenopprette og erstatte ledninger hvis defekt. Hvis ledningene er ikke problematisk, gjør en annen magnetventil aktiv diagnostikk. Hvis resultatene er fortsatt ikke tilfredsstillende, må du bytte magnetventil. Hvis korrigert, avslutter diagnostiske. Hvis problemet vedvarer, går du til trinn 5..
5

Sjekk at clutchen ikke dra. Bruk denne fremgangsmåten for å fortelle om clutch drar: sjekke ventilen på clutch disk hastighet parameter mens motoren går på minimum og utstyret er i bruk. Hvis koblingen hastighet lesing er over null, det er en clutch drag tilstand. Du må kanskje gjenta trinnene over etter kalibrering av clutch parametere og gjør en rekke takeoffs ved å trykke på gasspedalen enn halvveis. Hvis du løse problemet og det er ingen clutch dra, gå til trinn 7.. Hvis det drar, gå til trinn seks.
6

Ved en clutch dra, overhale clutch /svinghjul kit og erstatte eventuelle ødelagte komponenter. Etter dette, sjekk at problemet er borte. I så fall ender den diagnostiske. Hvis ikke, gå til neste trinn.
7

Sjekk at det ikke er noen problemer i noen andre systemer installert på bilen. Hvis ingen går du til neste trinn. Hvis ja, se hva Examiner diagnostisk indikerer om hvordan å løse problemet.
8 p Hvis problemet (s) vedvarer, ta kontakt med teknisk assistanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66635.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer