Hvordan å teste for lekkasjer i et hydraulisk bremsesystem

Å ha bilens bremser mislykkes er en skremmende opplevelse, reiser du med edle få måter å bringe bilen til en sikker stopp. Moderne sikkerhetssystemer er utviklet for et varsellys som kommer på når det er et problem med bremsevæske, men det finnes også noen få andre fysiske symptomer du kan se etter. Bremsene skal virke treg til å reagere, bremsepedalen vil føle bløt og det kan være lekkasje av hydraulikkvæske under bilen. Kontroll etter hvor lekkasjen kommer fra er ganske enkel, men å løse problemet kan være ganske kostbart. Instruksjoner
en

parkere bilen på et trygt sted og løft opp panseret på bilen.
2

Kontroller hydraulikkoljen nivåer i master sylinder nær brannmur av bilen. Det bør være et maksimum og et minimum merket på den. Hvis det er under minimum du har en lekkasje et sted i bilen, hvis ikke det er et problem med bremsene selv.
3

Undersøke rundt sylinderen og omkringliggende komponenter for tegn på væske lekker fra sylinderen selv.
4

Sjekk metall linjer kjører fra sylinderen til hver brems for eventuelle oljeholdig væske på linjen eller drypper under bilen. Gjenta dette for alle fire bremsene.
5

Vær spesielt oppmerksom på gummislanger og kontakter der metallet bremsen linjen blir med bremsesystemet. Dette er den vanligste stedet å finne lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66631.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer