Hvor å Fastsette 2000 Chevy Malibu Dash Lights

The 2000 Chevrolet Malibu er en del av den femte generasjonen av Malibus, en modell som har eksistert siden 1964. Malibu er en mid-size bil kjent for å være både praktisk og stilig. Som med hvilken som helst bil, kan ting noen ganger går galt med den. Flimring eller brent ut dash lysene kan være både irriterende og potensielt farlig. De skal repareres så fort som mulig. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Replacement sikring
Replacement pære
Flere Instruksjoner
en

Finn skiven som styrer lysstyrken for dashbordet lyser. Skru lysstyrken helt ned og deretter hele veien opp. Hvis ingen endring er tydelig, så må du sjekke sikringen. Sikringsboksen er på venstre kanten av dashbordet konsollen, helt inntil førersiden dør. Du kan bare få tilgang til den når døren er åpen.
2

Finn sikringen som driver dashbordet lys. Fjerne og erstatte den med en ny sikring.
3

Test lysstyrken oppringt igjen. Det bør fungere ordentlig nå, uten flimring eller dimming. Hvis den ikke gjør det, da pæren kan bli utbrent.
4

Fjern skruene som holder dashbordet panelet på plass med en Phillips skrutrekker. Trekk forsiktig panelet ut langt nok til at den utbrente pæren. Fjerne pære og erstatte den med en ny. Erstatte panel og skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66628.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer