Hvordan sjekke for rust på en 1963 Nova

The Chevy Nova fra 1963 ble gjort med dårligere kvalitet stål enn moderne biler og som sådan lider av rust problemer som det aldre. Gitt at en hvilken som helst bil fra 1963 har flere tiår for bruk på det nå, er det en fare for rust og er utbredt over hele rammen, kroppen og til selve motoren. Du må kanskje delvis demontere bilen bare for å undersøke alle mulige områder hvor rust kunne ha tatt tak er hva du trenger
Wheel ramper
lommelykt
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner

en

Kjør Nova opp på hjul ramper, alle fire hjulene helst siden rust kan være hvor som helst på understellet. Krype under kroppen og slå på blitsen. Bruk vernebriller for å beskytte øynene fra deler som kan falle av eller flasser rust.
2

Look langs strukturen i bilen selv, spesielt der komponenter og feste stropper er boltet på som disse sprekkene er mest sannsynlig til å utvikle rust. Føler med hansker, ikke bruk din blottede grunn av faren for tetanus bakterier. Vær spesielt oppmerksom på drivstofftanken på baksiden som biler fra den tiden var dårlig støttet. Selv om en bolt er rustet bort da hele tanken kan falle av.
3

titt på sprekkene mellom karosserideler. De bør være rett og en konsekvent avstand fra hverandre. Hvis hullene er ikke engang så rust kan ha korrodert bort en av festepunktene, slik at kroppen panelet henge fritt og renning.
4

Åpne panseret av bilen og se på motorblokken selv. Du må kanskje fjerne støv og skitt ut av det du skal undersøke. Se etter den avslørende patina av rust der slangene kobles til motoren. Se også på eventuelle O-klemmer som holder slangene til motoren som de kan ruste også.
5

Lirk teppe gulv opp med en Flathead skrutrekker og undersøke stål gulv under. Det skal ikke være noen brune flekker eller fordreining av metallet. Også se på stolen støtter at ankeret stolen til gulvet som de kan ha rust også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66598.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer