1993 Mazda mx6 ECU Problemer

Motorens styreenhet (ECU) i 1993 Mazda MX-6 kontroller tenningen timing, tomgang, ventiltider, injektorer og bestemmer drivstoffblandingen samt andre parametre i motoren. Flere teknisk service bulletiner (TSB) og klager rapporteres om problemer med ECU som utvikler på grunn av andre symptomer. Ingen Spark

ECU har rapporter om forårsaker motoren på 1993 Mazda MX-6 ikke å skru eller starte fordi det er ingen gnist fra plugger eller tennplugger. Siden ECU styrer injektorer og timingen av gnisten, er programmering av ECU ikke gir de opplysninger som kreves for å starte timing gnist eller fortelle injektorer som tennpluggen å begynne tenner når tenningen er engasjert. Ifølge rapporter, må Spark Utgangskobling som skal kobles fra og til gjenopprette sparking syklus av ECU. Hvis dette ikke løser ECU problemet, må Mazda tas til forhandleren slik at ECU kan omprogrammeres.
Cylinder Noise

TSB har blitt publisert på 1993 Mazda MX-6 der ECU er å skape en sylinder støy i høyre bak topplokket. Tidspunktet hastigheten på sylindrene blir ikke riktig engasjert av ECU. En tappe støy blir opprettet fordi forbrenning gnist er nølende om dette rett bak topplokket. Den eneste korreksjon for dette ECU problemet er å ha ECU omprogrammeres av forhandleren. TSB sier at drivstoffblandingen kontroll kan også være årsaken, men hvis drivstoffblandingen kontroll er problemet, vil mer støy høres fra alle topplokk.

Distributør Problemer

1993 Mazda MX-6 har en TSB fra produsent rapportering defekt ECU. Distributøren er tenningen komponent som mottar timing hastighet, ventiltider og tomgang informasjon fra ECU og deretter sende det timing informasjon på ventiler eller sylindere. Denne tidsinformasjon blir brukt til å drive hver enkelt sylinder i en effektiv tenning rekkefølge. Når informasjonen fra ECU er defekt, vil ikke distributøren ikke fyre sylinderen i riktig rekkefølge, noe som føre til at Mazda til stall eller feiltenning. Distributøren komponentene kan bli ødelagt på grunn av denne feilinformasjon fra ECU. ECU må omprogrammeres og distributøren må inspiseres for å fastslå om noen skade ble gjort på grunn av defekt ECU.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66591.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer