Symptomer på en sviktende Fuel Pump

The bensinpumpen i bilen er den mekanismen som er ansvarlig for å få bensin eller diesel fra tanken til motoren. Denne stasen er vanligvis effektiv på å holde flyten av bensin konsekvent, men akkurat som alle andre regelmessig brukt en del av en bil, vil det komme en tid når det er utslitt. Å kjenne symptomene på en sviktende bensinpumpe kan hjelpe deg å få bilen til et verksted før du ender opp strandet på siden av veien. Treg akselerasjon

Når du akselererer raskt fra en stopp, vil en sunn drivstoffpumpe jag gass til motoren og la den få fart jevnt og raskt. Men hvis bensinpumpen ikke fungerer som den skal, kan dette ikke være tilfelle. Ved akselerasjon, hvis bilen har en tendens til å oppleve intermitterende tap av makt og "treghet" så er det et tegn på at bensinpumpen ikke gjør jobben sin, ifølge Pump Tips Online. Det finnes andre muligheter, for eksempel misfiring tennplugger, men drivstoffpumpen ville være en av de potensielle bekymringer.
Crank men ingen Start-

Når du får i din bil og forsøke å starte den opp, vil bilen generelt sveiv for et øyeblikk før avfyring oppe og går som normalt. De fleste biler bare å sveive for et kort øyeblikk før start, men en bil med feil drivstoffpumpe kan dra ut prosessen. Hvis bilen er vanskelig å starte eller vil ikke starte i det hele tatt til tross for normal klingende spy, så dette kan være problemet. Dette er forårsaket av motorens behov for bensin at det ikke mottar. Pumpen kan være ute av stand til å skyve drivstoff til motoren effektivt eller dieselfilter kan også være tett, som er en langt enklere reparasjon.
Sputtering
< p> Jo raskere bilen kjører jo mer drivstoff det vanligvis krever. Når bilen når sin marsjfart, spesielt hvis den er ute på motorveien eller utdanningen og hastigheten er relativt høy, er det ved hjelp av betydelig drivstoff og pumpen må være i stand til å stadig presse drivstoff til motoren. Hvis det ikke er i stand til å gjøre det, vil det resultere i sputtering i motoren som bilen utnytter drivstoffet raskere enn pumpen kan levere det. Igjen kan en tilstoppet drivstoffilter forårsake dette problemet også, og bør sjekkes før du bytter drivstoffpumpen.
Kan ikke høre Pump

En enkel måte å fortelle Hvis drivstoffpumpen er sviktende i mange biler er å bare lytte til den. Hvis du noen gang har vred om nøkkelen på halvveis til hakk der lysene, radio og klimaanlegg vil komme på, men motoren starter ikke du kan oppleve en summing som varer i noen få sekunder. Dette er drivstoff pumpe priming og gjør seg klar til å mate motoren. Hvis du har lagt merke til dette fra inne i bilen før, men bilen ikke lenger gjør denne støyen deretter drivstoffpumpen er sannsynligvis feil. Dette symptomet kombinert med en bil som skrur men ikke vil starte er trolig en bil med en dårlig drivstoffpumpe, ifølge Auto utdanning nettstedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66588.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer