Min Cadillac vil ikke starte

General Motors produserer flere kjøretøy linjer under merkenavnet Cadillac. The Cadillac merket er kjent for vekt på ytelse og luksus biler som CTS Sport Sedan, CTS-V Wagon, og Escalade. Akkurat som med alle merker av kjøretøy, kan du ha problemer med å starte din Cadillac til tider, spesielt hvis det er en eldre modell. Før du ringer en profesjonell, sjekke et par ting som kan spare deg for tid og penger. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i Cadillac din, og prøv å slå den. Hvis det ikke slår i det hele tatt eller helt, juster rattet ved å vri den mot venstre og deretter til høyre. Hvis rattstammen er ikke i riktig posisjon, vil nøkkelen ikke kunne slås på grunn av en lås på tenningslåsen. Når rattet er i riktig posisjon, vil nøkkelen snu.
2

Sjekk at det er nok drivstoff i Cadillac for at motoren skal starte. Hvis du ikke klarer å kontrollere ved å se på måleren eller er usikker på hvor mye drivstoff det er, legg en gallon av riktig drivstoff til tank, og prøve å starte motoren igjen. Hvis tanken er tom eller lav, vil motoren ha problemer med å starte eller bor på.
3

Sjekk batteriet. Vri om nøkkelen i tenningen av Cadillac-en til "Tilbehør"-posisjon. Dette er den posisjon hvor de elektroniske funksjoner i kjøretøyet vil arbeide uten at motoren går. Slå på frontlyktene eller innvendige lys, og se om de lyser opp. Hvis de ikke gjør det, er problemet sannsynligvis batteriet, som kanskje trenger å være jump-startet, siktet eller erstattes.
4

Åpne panseret, og finne olje og kjølevæske dipsticks. Sjekk væskenivået i hver for å være sikker på at de er fylt til riktig nivå, i hvert fall til minimum streken. Hvis de ikke er fylt opp, legge til riktig mengde og type væsker til kjøretøyet, og prøve å starte motoren igjen. Tomt eller lavt væskenivå kan føre til problemer med motoren, inkludert problemer med å starte din Cadillac.
5

Forsøk å starte motoren, og lytte etter lyder som kan gi deg en anelse om problemet. Enkelte lyder kan indikere et problem med tenningslåsen, starteren, eller fyre opp systemet. Høre ingen lyder i det hele tatt når du prøver å starte motoren kan tyde på en defekt tenningslåsen. Høre klikkelyder indikerer en dårlig start. Hvis motoren starter, men spytter eller går ikke lang tid, kan det være et problem med drivstoff system.
6

Ring en profesjonell til å gjøre ytterligere diagnostisk testing og reparasjon av Cadillac din. Slep bilen til riktig sted for reparasjon. En Cadillac forhandler kan være det beste stedet å ta din Cadillac, som det har spesialisert seg på vedlikehold og reparasjon av sine spesifikke biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66576.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer