Hva slags problemer Har en slitt CV Joint Årsak ?

A Constant Velocity felles er avgjørende for bilens normal drift og vanligvis skaper noen merkbare problemer når det blir slitt . Identifisere problemer som faresignaler før din CV joint svikter vil hindre deg fra å bli strandet . Lyder

Du vil legge merke til høye lyder som kommer fra fronten av bilen som klikke , clunking , dukker eller tikker som vanligvis indikerer en slitt CV joint . Lyder er mest merkbar når du slår under trange hjørner , men kan også bli hørt når du kjører ned en rett vei .
Torn CV Boot

En slitt CV joint kan ofte føre en slitt eller revet cv oppstart og føre til at CV joint å miste smøring og forkorte felles liv dramatisk. En CV boot kan repareres , og dette kan forlenge levetiden på en CV joint . Du kan merke en rift i en cv oppstart etter CV felles har mistet for mye smøring av en dam av væske på bakken, og CV joint mest sannsynlig må byttes for å fungere normalt .
< br > Hvorfor erstatte slitte CV joint

Skifte en slitt CV joint når problemene først oppstår kan spare deg bryet med å håndtere et helt mislykket CV joint . En helt mislykket CV joint vil forlate deg med en bil som ikke vil være i stand til å bevege seg på egen hånd. Problemene en slitt CV joint skaper ikke haster og ikke krever øyeblikkelig å fikse, men er et klart tegn på den delen sviktende. Har din mekaniker visuelt inspisere din CV joint på hvert oljeskift .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66565.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer