Hva er årsaken til at motoren lys til Slå på for en 2000 Acura RL ?

Any personbil eller lett lastebil solgt i USA siden 1996 må ha et on -board diagnose ( OBD ) datamaskin for å overvåke sensorer i hele motoren , spesielt utslippene - kontrollsystem. Når et system ikke fungerer som det skal , slår denne datamaskinen på " Check Engine " lyset på dashbordet . Historie

Selv om bord diagnostiske overvåking begynte i 1980, krever Clean Air Act av 1990 at alle 1995 og nyere biler har en OBD -system som bruker standard koder. Disse kodene er kjent som OBD - II ( on-board diagnose , generasjon 2) koder. En kode som kommer fra en OBD - II datamaskin kan leses med en håndholdt skanner.
Codes

En OBD - II kompatibel diagnostisk datamaskin kontinuerlig overvåker sensorer i hele motor og andre kjøretøy systemer . Når en sensor returnerer en "dårlig" lesing, lagrer OBD datamaskinen en kode i minnet og lys sjekke motoren advarsel på dashbordet . På en 2000 kjøretøy, kan denne koden leses med en skanner . Koder variere fra trivielt ( en løs gass filler cap) til advarsler på forhold som kan føre til store skader på motoren .
Årsaker

Check Engine lys er en advarer at Acura skulle bli betjent så snart som mulig for å diagnostisere problemet . Uten en skanner lesing, er det umulig å finne ut hva problemet skyldes at lyset kommer på, du kan heller ikke fastslå problemets alvorlighetsgrad. Rådfør deg med bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66552.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer