Bil Scanning Tools

De fleste biler produsert etter 1996 er utstyrt med OBD-II-systemet. Dette står for On-Board Diagnostics. Når noe er galt med bilen, vil det generere en feilkode gjennom OBD-II-systemet. Disse datasignaler kan fortelle mekanikeren jobber på bilen hva problemet er. Imidlertid er spesialisert utstyr som kreves for å lese feilsignalene. Datamaskin til kjøretøy Tilkoblinger

Den første måten å skanne et bilens feilkoder er å bruke en skanner i form av en kabel som kobler bilen til datamaskinen. Disse produktene vil komme med programvare som du installerer på datamaskinen, og skal koble til via en standard USB-tilkobling, for eksempel Autotap Express.

Koble kabelen til den diagnostiske port i bilen. Programvaren skal da være i stand til å vise noen feilkoder, slik at du kan diagnostisere bilens problem.
Frittstående Skannere
p Det er også håndholdte skanning verktøy som plug inn i bilens datamaskin. Disse kommer i varierende grad av kompleksitet. Noen av disse verktøyene detaljhandel for mindre enn 100 dollar. Du bare plugge verktøyet inn og får feilkode, selv om du kanskje må da søke på Internett for å finne ut hva koden indikerer er galt med bilen din.

Ulike skanning Codes

Enten du bruker en skanning-kabel eller en frittstående skanning enhet, må du være klar over de forskjellige typer koder som brukes. Noen skannere kan lese alle disse kodene, mens andre kan bare være i stand til å lese visse typer. Finn ut hva slags OBD-II koder bilen bruker før du kjøper en scanner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66537.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer