Min 1997 Altima vil ikke starte

Når 1997 Altima vil ikke starte, det kan være en rekke årsaker til hvorfor. Mange faktorer må komme sammen for en motor å lykkes med å starte. Energiflyten sender en gnist fra batteriet inn i de elektriske komponentene i motoren. Luftstrømmen trekker inn luft, filtre partikler fra den og blander den rene luften med bensin i forgasseren eller innsprøytningssystemet å utløse liten kostnad som tvinger motoren til å starte. Drivstoffstrømmen trekker i gassen, filtrerer urenheter fra den, og sender den til høyre komponent. Instruksjoner
1. Sjekk tennplugger, ledninger og batteri for å sikre at energiflyten fungerer.

Kontroller energiflyten. Begynn med å sjekke batteriet. Hvis frontlykter, radio og innvendig belysning kommer på, er sjansen stor, batteriet er fine. Inspisere ledninger for tennpluggene for splittelser og rotting. Fjern en av tennplugg ledninger ved bare å trekke ledningen ut av distributøren. Har noen vrir om tenningsnøkkelen litt mens du ser inne i ledningen for gnist. Hvis det er en gnist, er energiflyten i det minste å få til distributøren. Hvis det ikke er en gnist, kan det være et problem med tenningen eller distributøren forsamlingen. Sjekk ut tennpluggene for slitasje eller for ødelagte ender. Dersom gnisten overføres fra batteriet til en dårlig tennplugg, eller plugger, kan det føre til at motoren "missing" eller ikke starter i det hele tatt.
2

Sjekk luftstrømmen. Åpne panseret på bilen og ta av luftfilteret som vil bli plassert på høyre side i nærheten av bremsevæske reservoaret. Fjerne eventuelle rester som kan blokkere ventilene og inspisere tilstanden til luftfilteret. Hvis det er tett med skitt, blir luften ikke får til luft-drivstoffblandingen kammer og vil hindre Altima fra start. Skift luftfilter og prøv å starte den Altima igjen.
Tre Fuel flow er bare ett problem som kunne holde Altima fra start.

Kontroller nivået av drivstoff. Du kan ganske enkelt være tom for gass. Kontroller drivstoffilter. Det ligger på førerens side på baksiden av motorrommet. Fjern bensinpumpen sikringen fra det indre sikringsboksen i dashbordet. Start motoren, vil dette tømme gjenværende gass fra Drivstoffslangene å minimere mengden av gass søl når du bytter drivstoffilter. Løsne dieselfilter og fjerne gass linjer med en liten trekk. Hvis det er slam eller blokkering vil det være lett å se. Skift ut drivstoffilteret og drivstoff pumpe sikring og prøv å starte bilen igjen.
P Det er mulig at bensinpumpen seg selv ikke fungerer som også vil hindre Altima fra start. Noen auto deler butikker vil ha et kjøretøy diagnostisk verktøy som vil la deg få vite hvilken del av drivstoff eller annet system er sviktende.
4 The Wheel Lock kan være det som hindrer bilen i å starte.

Drei rattet til den ene siden. En av funksjonene i 1997 Nissan er hjulet låsesystem. Dette hindrer bilen i å starte hvis hjulene er skrudd for langt til den ene siden eller hvis dekket bevegelse er hindret av en fortauskant. Hvis ingen av de andre løsningene har fungert, prøve å sette bilen i fri og flytte bilen, hvor du kan gjøre det trygt, fra hindringer på dekkene og dreie rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66527.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer