Risting i fronten av en 2003 Honda Accord

Risting i fronten av en 2003 Honda Accord vil skje av flere grunner . Dette kan noen ganger være lett å fikse , eller det kan ende opp med å bli både kostbart og tidkrevende . Dekk

Dekk som er av balanse , enten på grunn av trykket fortauskanter eller opplever store hull i veien, kan være et problem. Dekk kan balanseres på noen dekk butikken for ca $ 10 per dekk . En flat flekk i et dekk vil også føre til risting som vanligvis krever et nytt dekk til rette.
Bremser og rotors

Bremser og rotorer som slites ujevnt vil føre til risting problemer . I dette tilfellet vil bremser og rotorer må byttes ut . Noen ganger kan du spare penger ved å slå rotorene i stedet erstatte dem med nye hvis rotorene ikke er slitt altfor dårlig .
CV Ledd

Constant Velocity ( CV -ledd) er plassert på venstre og høyre side av forakselen . Ligner på en ball og socket joint , kobler en CV joint akselen apparat til fronten bremsesystemet. Hvis cv ledd er skadet eller slitt ned, kan risting forekomme. Den eneste løsning på dette er å erstatte cv ledd . Hvis cv ledd ikke blir erstattet , til slutt bilen ikke vil være i stand til å snu , og dekket kan løsne eller falle av under kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66508.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer