Årsaker til en skrikende viftereim

Viftereim er en viktig komponent til bilens motor . Også kjent som en dynamo beltet , er det beltet som driver dynamo , servostyring og vannpumpe , blant annet. Hvis beltet er for løs eller pauser , kan det ikke overføre den elektriske kraften som trengs for å holde bilens motor kjøler, styrer servostyring eller starte motoren . Et høyt pipelyd er mest sannsynlig et problem med viftereimen . Intermitterende Skrikende

Når skrikende er forbigående , er en løs viftereim den sannsynlige årsaken . Dette kan være en følge av at spenningen ikke blir riktig innstilt. Belter strekke med alderen og må byttes ut .
Konstant Skrikende
p Med konstant skrikende , er beltet veldig løs og trenger umiddelbar oppmerksomhet . Hvis beltet ikke er byttet eller reparert , kan bilens radiator overopphetes . Uoppmerksomhet risikerer å skade motoren .
Bilder Ingen skrikende, men ingen makt
p Hvis du finner bilen din har lite strøm , er dynamo beltet ødelagt eller svært slakk på sine trinser . Det er ikke overfører strøm fra batteriet til motoren. Umiddelbar oppmerksomhet er nødvendig å opprettholde en operativ kjøretøy .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66503.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer