2006 Buick Lucerne vil ikke starte

The 2006 Buick Lucerne leveres med automatgir i en V-6 eller V-8. Jd makt priser det på en 3.5 for mekanisk kvalitet, som er like over gjennomsnittet. Hvis Lucerne ikke vil starte, vil du ønsker å gå gjennom en rekke tiltak for å prøve å finne ut av problemet. Det er flere grunner til at en bilmotor ikke vil starte. Noen av dem er enkle å fikse, og noen er ikke. Instruksjoner
en

Vri om nøkkelen og se om check engine lyset kommer på. Hvis check engine lyset kommer på, betyr det at datamaskinen kontrollerer motoren er aktiv. Hvis motoren lyset ikke lyser, kan det være et problem med datamaskinen, for eksempel en ødelagt sikring.
2

Legg drivstoff hvis du er lav. En bil vil ikke starte hvis den har ingen drivstoff. Cars.com påpeker at det er mulig at en bensinmåler kan bli brutt. Du tenker kanskje din Lucerne har drivstoff, men det kan være tomt.
3

Slå på tenningen, og deretter slå vindusviskerne på. Hvis vindusviskerne kjører sakte, kan batteriet være døende eller døde. Cars.com foreslår du også sjekke dashbordet lyser. Hvis det er svak belysning kan batteriet bli tømt. Du kan lade batteriet ved å hoppe-start av Lucerne og la motoren gå i noen timer.
4

Lytt etter uvanlige lyder. Ifølge Cars.com, kan tung banking foreslå motorproblemer, mens en plystrende lyd kan bety et beltet løsner.
5

Ta Lucerne til en mekaniker. Hvis du ikke kan løse problemet ved å hoppe-starte bilen eller legge til drivstoff, deretter en mekaniker må kanskje fikse bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66495.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer