Hvordan feilsøker jeg en 1995 Ford Aspire Engine?

Motorer er komplekse maskiner og kan noen ganger være vanskelig å feilsøke. Visse deler, som knock sensoren, kan være vanskelig å oppnå, og krever fjerning av en masse deler bare for å få tilgang. Dette gjelder for alle kjøretøy, inkludert 1995 Ford Aspire. Det er en måte å kutte ned på falske fører og misspent tid. Den Fords On-Board Diagnostic system kan gi veiledning. Det vil ikke løse problemet, men det vil gi deg steder å lete. Fords Electronic Engine Control-systemet overvåker feil og stedfortredere feilkoder. Du får tilgang til disse kodene og deretter foreta en reparasjon listen. Instruksjoner
en

Climb bak Aspires rattet. Start motoren på 1995 Ford Aspire og la den gå til den når normal driftstemperatur. Deretter slår av motoren og legge den hette.
2

Finn "Self Test Outlet" og "Self Test Input" inne i Aspires motorrommet. STO og STI er plassert på baksiden av motorrommet i venstre hjørne. STO er en seks-sided hub med seks porter. STI er en enkelt port på en wire. Begge vil bli plassert rett ved siden av hverandre.
3

Place ene enden av en jumper wire inn i STI. Plasser den andre enden inn i STO er bakken eller "Test ut" slot. Dette vil være den venstre åpningen på den nederste raden i to.
4

Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "Tilbehør"-posisjon. Tell hvor mange ganger de "Service Engine" lys blinker. Fords EEC-IV blinkkodene er to-tegns tall. Det første nummeret vil bli formidlet i en serie av lange blink. Det andre nummeret vil være representert med kortere blinker. For eksempel vil EEC-IV kode 33 være tre lange blink, en kort pause og tre korte blink. En lengre pause vil betegne separasjon av hele flash kodesett. Skriv ned alle kodenumrene.
5

Slå av motoren. Fjern jumper wire fra STI og STO og lukk motorrommet. Slå opp Fords EEC-IV koder på nettet eller i en bil-spesifikk verkstedhåndbok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66491.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer