Overføring Seal Problemer

Gir tette lekkasjer ofte starter som en langsom sive , men forseglingen kan svikte og føre til et samlet tap på overføring væske , og etterlater en bilist strandet . Når det finnes et problem i en overføring tetning , bør det repareres raskt før problemet blir verre . Tegn og symptomer

Når en overføring segl begynner å svikte, vil overføringen begynner å miste væske. Slow lekkasjer kan ikke bli lagt merke til utsendelsen begynner å ikke fungere ordentlig på grunn av et lavt væskenivå . Flere alvorlige lekkasjer kan sees på innkjørsler og garasje gulv der bilen er parkert i lange perioder av gangen .
Transmission Stop Leak

Transmission stopp lekkasjen er en girolje tilsetningsstoff som arbeider for å rehabilitere de pakninger og tetninger i overføringen. Stopperen lekkasje virker slik at tetningen mer fleksibel og forårsaker den til å utvide seg og stoppe lekkasjen. Overføring stopp lekkasjer vil ikke reparere ødelagte pakninger , men kan stoppe en mindre lekkasje og forlenge levetiden på forseglingen.

Seal Replacement

Transmission seler som har bli ødelagt må erstattes. Overføring sel er ikke dyrt , men omfattende og komplisert arbeid kan være nødvendig for å nå forseglingen som kan gjøre reparasjonen dyrt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66484.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer