Min 2000 Ford Windstar vil ikke starte

Hvis 2000 Ford Windstar ikke vil starte, faller problemet i én av to kategorier. Den første kategorien er hvis motoren ikke vil sveiv, og den andre er hvis motoren skrur men starter ikke. Hvis motoren ikke trekker, er den mest sannsynlige årsaken til batteri og elektriske system. Hvis motoren, men holdes ikke starter, kan det være et problem i drivstoff levering system. Oppsøk en kvalifisert mekaniker hvis du ikke er trygg på å gjøre disse reparasjoner på egen hånd. Du trenger
Digital voltmeter
Stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret og rekvisitt åpen med propellen stang. Kontroller at batterikablene og terminaler er stramme og uten korrosjon, olje og smuss. Sjekk at chassis jordklemmer er sikker og fri for korrosjon, olje og smuss. Hvis tilkoblingene er skitne eller korroderte, bruk en stålbørste til å rengjøre batteripolene og kabelsko. Fest alle løse tilkoblinger.
2

Start motoren. Bruk et digitalt voltmeter for å måle spenningen over batteripolene. Snu digital voltmeter til DC innstilling. Plasser den røde sonde på den positive batteripolen og plassere den svarte proben på den negative batteriet chassis jord tilkobling. Spenningen skal være ca 12,8 volt. Hvis spenningen er lavere enn 12,8 volt, er det et problem i batteriet eller lading krets. Lad batteriet og prøv å starte bilen igjen. Hvis dette ikke løser problemet, reparere eller erstatte dynamoen eller ledninger.
3

Mål spenningen på startsolenoiden mens starte motoren. Spenningen bør være omtrent 12 volt. Hvis spenningen er 12 volt, kan det være et problem med starteren. Finn starter stafetten ved å følge startsolenoiden ledninger tilbake til brannmuren. Vrir om tenningsnøkkelen på, men ikke skru av motoren og måle spenningen over reléspole wire. Spenningen bør være omtrent 12 volt. Hvis spenningen er riktig og starteren ikke fungerer, må du bytte starter stafetten.
4

Slå av motoren. Ta ut og inspisere drivstoffilter. Et skittent drivstoff filter vil begrense mengden drivstoff levert til sylindrene. Skift ut filteret hvis det er nødvendig. Hvis motoren fortsatt ikke vil starte, må en kvalifisert tekniker se på motoren. Det kan være et internt problem i drivstoff-leveringssystemet. Teknikeren vil bruke en elektronisk tjeneste verktøy for å overvåke motorens sensorer, motor timing og elektronisk kontroll modul. Innsamlede data fra den elektroniske tjenesten verktøyet vil hjelpe teknikeren med å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66455.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer