Hvordan feilsøker jeg en Cabriolet BMW Hood?

Feilsøking en hette på en BMW cabriolet er ikke annerledes enn feilsøking panseret på en ikke-konvertible. Bare stammen og A-stolpen er annerledes på en cabriolet. Den enkleste måten å feilsøke en BMW hette er å åpne den og gjøre en visuell inspeksjon. De svingarmer som roterer hetten finnes enkle mekaniske deler og eventuelle skader vil være innlysende. Hetten vil også være forskjøvet med de fremre karosserideler dersom noen av svingarmene blir ødelagt eller dersom panseret låsen ikke er engasjerende skal. Instruksjoner
en

Hit panseret utgivelsen buttom, og dette er som regel plassert til venstre for rattet på dashbordet, men kan være et annet sted, avhengig av modell av BMW og årsmodell. Hvis panseret låsen er engasjerende riktig vil du høre en klunk og pop som låsen løsner panseret U-festepunkt. Dersom ventilatoren ikke dukker opp så kan det være et problem med enten kabling eller låsen.
2

Bruk en vanlig skrutrekker for å manuelt løse ut panseret låsen hvis den er ødelagt. Låsemekanismen ligger i sentrum foran hoodline. Bruk en prybar å forsiktig prop panseret opp til låsen ikke vil rikke seg lenger, men ikke tving noe. Deretter kan du bruke en flat skrutrekker til å skyve låsen klore ut av U-vedlegg. Hvis swing armene er ødelagt må du kanskje bruke betydelig makt for å heve panseret opp
3

Prop panseret opp med hette prop;. Hvis den mangler deretter bruke en trepinne . Undersøke swing armene plassert på bakre hjørnene på panseret for skade eller forvrengning. Hvis man sammenligner armene til hverandre, bør de være perfekt speilbilder av hverandre. Hvis de er i innretting da så blir panseret gapene mellom panseret panel og front karosserideler.
4

Lukk panseret. Vekten av hetten bør lukke og drive hetten låsen av seg selv. Hvis den ikke gjør det så må du senke panseret for hånd, men gjør det forsiktig, som vekten er nok til å bryte fingrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66414.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer