Slik feilsøker motoren i en 1998 F150 4,6

Motoren ins en Ford F-150 pickup lastebil kan være vanskelig å feilsøke. Deler av motoren, for eksempel knock sensoren, er vanskelige å nå. Det er en måte, men å effektivisere feilsøking prosessen. En 1998 F-150 er utstyrt med en andregenerasjons On-Board Diagnostics System. Den overvåker rutinemessig motoren og registrerer feil. Oppstår det en feil et bestemt antall ganger, betegner systemet som "Trouble" og aktiverer din "Check Engine" light. Du kan få tilgang til systemet, selv om det lyset ikke lyser. Du trenger
On-Board Diagnostics System, eller OBD-II, skanner
Vis flere instruksjoner
en

Finn Ford F-150 diagnostiske data link under dashbordet, du finner det avdekket og til høyre for rattet, i nærheten av midtkonsollen
2

Fest OBD-II scanner til uttaket.. Skannere fungere annerledes etter merke, så kan du lese instruksjonene i skannerens håndbok. Noen skannere kan aktivere på dette punktet og andre kanskje må være slått på for hånd.
3

Start Ford F-150 elektriske system. Du må kanskje starte motoren også, hvis skanneren krever det
4

Tast inn en kode for å lese systemet og trekke kodene;. Dette kan kreve å trykke på noen knapper, men noen skannere vil gjøre dette ved sensing en forbindelse med F-150 datamaskin.
5

Se på koder på skanneren og kompilere en liste rangert etter rekkefølgen av betydning. Plasser feilkoder på toppen, siden disse problemer har oppstått regelmessig. Følger det med de ventende koder. Selv om disse kan forårsake en "Check Engine" light til å gå av, disse er feil som har oppstått i F-150 er motoren og de kunne bli trending mot "trøbbel" status.
6

Consult skannerens håndbok for generiske koding definisjoner. Din håndboka er sannsynlig å ha kun generiske koder. Disse også sannsynligvis vil være ved enden av den manuelle og kan være i bilag. Ford har spesielle supplerende OBD-II koder og de kan nås på nettet på et sted som motor-light-help.com eller OBD-codes.com. Legg riktig koding definisjonen til listen du kompilering.
7

Slå av skanneren og F-150 og fjern skanner fra den diagnostiske uttaket. Slipp panseret, åpne den, og se på motoren. Start på toppen av listen og feilsøke motoren. Kryss av kodene når du har fjernet dem fra betraktning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66391.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer