Slik feilsøker en 2008 Chrysler Crossfire

En 2008 Chrysler Crossfire kan utvikle problemer fra slitasje. Dette kan føre til problemer som dårlig akselerasjon, motor feiltenning, ujevn timing og andre problemer. Visse deler av Crossfire motor kan være vanskelig å nå på grunn av upraktisk steder. For eksempel tilgang til knock sensoren krever fjerning av de mange andre komponenter. Av denne grunn, kan den On-Board Diagnostic system være til stor hjelp. Det kan lede deg til kilden til et problem litt raskere enn etterforsker ved prøving og feiling. Du trenger
OBD-II kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Se i brukerhåndboken for skanneren for generiske OBD-II koding definisjoner. Det bør være en liste, og i mange tilfeller er det et appendiks mot seg selv. Finn en liste over Chrysler spesifikke, supplerende koder på nettet og skrive dem ut.
2

Finn Data Link Connection under Crossfire-oversikten på venstre side.
3 < p> Koble OBD-II-koden leserens kabel til DLC uttaket. Skannere operere annerledes etter merke så alltid utsette til instruksjonene i koden leserens håndbok.
4

Slå koden leseren på hvis det ikke er programmert til å auto-start. Sett nøkkelen inn i Crossfire tenningen og slå det til "Tilbehør"-posisjon. Hvis merket med kode leseren krever motoren sveives, starte motoren.
5

Slå opp OBD-II-koden definisjoner og beskrivelser når de vises på koden leseren. Kompilere en liste i rekkefølge av betydning, noe som gir hensyn til de feilkoder. Disse feilene har skjedd ofte, og de er årsaken til check engine lys aktivisering. Også gjøre oppmerksom på alle de "pending" koder. Disse feilene har skjedd, men ikke så ofte. De kan være siste problemene som etter hvert vil slå inn feilkoder.
6

Slå Crossfire og ta sin nøkkelen fra tenningen. Slå koden leser av og fjern kabelen fra DLC.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66386.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer