Symptomer på en Linkage Problem i en Automatic Transmission

Transmission problemer er en av de dyreste og fryktede kjøretøy reparasjoner som bileiere har å gjøre. Erstatte eller reparere en overføring kan koste flere tusen dollar og vanligvis krever en spesialisert mekaniker som omhandler utelukkende med overføring arbeid. Koblingen i overføringen din er det som gjør at bilen din for å skifte gir når du forteller det til. Shifter Problemer
p Hvis du prøver å sette bilen i gir og det vil ikke gå eller ingenting skjer, er det en god sjanse for det kan være et problem med overføringen kobling. Hvis koblingen er brutt eller frakoblet, vil overføringen ikke mottar signal til å gå i gir. Derfor kan du skifte Shifter i stasjonen, men bilen vil bo i parken.
Bilen vil ikke starte

Bilen er konstruert slik at den vil starte bare i visse tannhjul. Hvis sendingen ikke er i park eller nøytral, vil kjøretøyet ikke starte. Hvis sendingen sammenhengen ikke fungerer som den skal og overføring faktisk gjorde ikke gå inn parken når du setter den inn i parken og slått den av, så neste gang du prøver å starte bilen det sannsynligvis ikke vil starte. Du kan være i stand til å få det til å begynne med å flytte girspaken gjennom girene et par ganger og deretter tilbake til parken.
Støy

Generelt , bør du ikke være i stand til å høre sendingen din. Hvis sendingen er å lage et høyt clunking støy når den går i gir, er det en god sjanse du har et problem med kobling, eller foringer som styrer sammenhengen. Clunking, griding og andre lyder bør sjekkes ut umiddelbart etter en overføring verksted, slik at problemer kan løses før de blir alvorlige nok til å stoppe bilen fra å jobbe eller kreve en fullstendig overføring gjenoppbygge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66383.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer