Envoy frontlys Socket Problemer

General Motors Corporation (GMC) Envoy har teknisk service bulletiner (TSB), minnes og klager om frontlys socket problemer. Frontlys kontakten fører til at pærene å blåse ut, brenne ledningene eller smelte terminalene, ifølge mange bil gjennomgang og rapport nettsteder. Baklyktene er også å ha lignende problemer som de frontlys stikkontakter. Frontlys Socket Defekt

2003 GMC Envoy har en tilbakekalling fra produsenten på grunn av en frontlys socket defekt. Hylsen ble fremstilt i en vinkel deformering av formen av sporet. Dette fører til at vinkelen for lyspæren til å vende bort fra forsiden av utsending, og reduserer belysningen av frontlyset. Frontlyktene er svakere enn de gjeldende sikkerhetsstandarder som kreves. Feilen kan også føre til at pærene til å blåse ut for tidlig. The Envoy må tas i en bilforhandler å ha nye frontlys stikkontakter installert på forsiden av GMC.
Frontlys Socket Terminals Melting

TSB er publisert av produsenten om frontlys socket terminaler smelter på GMC Envoy. Ifølge Edmunds.com, de kjørelys (DRL) bruke lav-beam innstillingen på Envoy som kjører ved lav spenning. Ledningene som kjører inn i terminal tilkoblinger på baksiden av frontlys kontaktene smelter og brenner fordi spenningen kjører høyere enn spesifikasjonene, forårsaker ledningene for å få varme og brenne. Den eneste korreksjon for dette frontlys socket problem på Envoy er å ha ledningsnettet som går til frontlys stikkontakter byttes ut.

Frontlys Bøssingkontakter Brenn

The Envoy er rapportert å ha et problem med lys kontroller, som kan kjøre høyt og lavt bjelker samtidig. Når lysene er slått på, dimmer, nærlys og fjernlys innstillinger engasjere seg, forårsaker frontlys socket å overopphetes og smelte kontakter. Disse kontaktene kan også smelte til pære, slik at lyspæren til å blåse ut. The Envoy eieren kan fjerne pære og visuelt inspisere frontlys kontakten for å se om de kontaktpunktene ser brent. Hvis kontaktene ser brent, bør bryteren inne i førerhuset på Envoy bli inspisert for å fastslå om det er å snu alle innstillingene på samtidig. Bryteren må byttes ut om dette er årsaken til frontlys socket problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66376.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer