Symptomer på Bad Injector O-ringene

Injector O-ringene er flat plast eller gummi ringer i bilens drivstoff sprøytebrukere. Injektor O-ringer gir vakuum press for injektorene å fungere ordentlig, slik at ingen utenfor luftlekkasjer i injektorene. De har også hindre at bilen lekker olje. Bad drivstoff injektor O-ringer kan skade en bil over tid og hemme bilens ytelse. Tomgang og misfires
p Hvis bilen går på tomgang omtrent, for fort eller feiltenning, kan dette være en indikasjon på at bilens drivstoff injektor O-ringene er defekt.
Lekkasje O-ringer

Når du utfører en sjekk under panseret, inspisere injektorer. Hvis de lekker, er dette et tegn på at injektorer må byttes. Hvis dette er tilfelle, er O-ring injektorer ikke gir et riktig tetning. Hvis du har problemer med å finne de O-ringene, først se etter drivstoff sprøytebrukere. Det vil være et metallrør som inneholder bensininnsprøytningen på plass. På bunnen av drivstoff injektoren, vil du se de sirkulære O-ringer. De blir holdt på plass av en fjær klemme.
Lekkasje eller Sprøyting fra Injektorer

Ved tomgang bilen, se under panseret. Se om det er noen lekkasje eller misting fra injektorer. I så fall kan dette være en indikasjon på at det er på tide å reparere drivstoff injektorer 'O-ringer.
Cracked O-ringene

Noen ganger, den eneste måten å sørge for at drivstoff injektorer 'O-ringene ikke er skadet er å ta dem ut og inspisere dem. Hvis plast eller gummi ring er delt eller strekkes, må den byttes ut. Sprengning indikerer også en slitt O-ring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66363.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer