Min PT Cruiser vil ikke starte

Elektronikk og biler er meget irriterende , i beste fall, når de mislykkes. Når du trykker på strømknappen, snu en nøkkel, eller bla en bryter , noe er ventet å skje. Når ingenting skjer, er det frazzling , frustrerende , og nedslående . Biler , spesielt PT Cruisers , er en del elektronisk , slik at de kan og vil gi etter for problemer og bare gjøre ingenting da de sentrale svinger. Det er noen svar på hvorfor dette skjer. Noen av disse svarene involvere elektronikken i bilen , andre svar involvere tilkoblinger under panseret . Instruksjoner
en

Kontroller batteriet . Finn batteriet og deretter sjekke om den har en fabrikk -generert termisk wrap. Batterier vil ikke starte under ekstremt kalde forhold , og Cruiser synes å være spesielt kresen . Sjekk ledningene mellom batteriet og starteren . Hvis dette virker fint , kan problemet være et internt kort i batteriet .
2

Sjekk oljen . Batterier og startere er avhengig av olje for å holde bilen fra overoppheting . Cruisers pleier å være beryktet for å lekke olje , så sjekk oljen på en jevnlig basis .
3

Sjekk radiatorlokket . Bruker brukerhåndboken for å finne radiator cap. Disse har en tendens til å svekke i Cruisers , slik at bilen blir overopphetet og ikke klarer å starte. Hvis lokket er løs eller svak, erstatte den eller rett og slett stramme den . Sjekk radiatorlokket og olje cap etter et besøk til mekaniker for å sikre at den er reinstallert tett .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66356.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer