The High Beams vil ikke bo i stedet på min 2000 Chevy Monte Carlo

De høye hovedlys er en viktig komponent din 2000 Chevrolet Monte Carlo sikkerhetssystem. Frontlykter som beveger seg rundt og dårlig spor på veien er like farlig som utbrent frontlykter. Hvis lysene ikke var på plass på Chevy Monte Carlo, er problemet i forsamlingen. Det er noe løs, enten socket, pære eller skruen. Løsningen er å ta hodelykt forsamlingen hverandre og sørge for at alt er i orden. Du trenger
Phillips skrutrekker Vis
Ren klut
Flere Instruksjoner
en

Åpne panseret på Monte Carlo. Skru ut skruen fra på toppen av hodelykt forsamlingen med en Phillips skrutrekker.
2

Fjern hodelykten er plast holderen ved å trekke den rett opp. Trekk sammenstillingen bort fra kjøretøyet og fjerne det elektriske tilkoblingsorgan. Fjern den mindre runde støvhette å få tilgang til fjernlys pære.
3

Bruk en ren klut til å rotere pæren mot klokken og fjern det fra forsamlingen. Fjern den elektriske kontakten fra lyspæren ved å heve låsetappen og trekke kontakten bort fra pære base.
4

Koble den elektriske kontakten, noe som gjør at låsetappen smetter over bunnen av pære. Lett trekke på den for å sikre at det er trygt. Sett pæren inn i forsamlingen og drei det med urviseren til den klikker på plass.
5

Koble den elektriske kontakten på baksiden av enheten til det klikker på plass. Sett på runden støvhette til fjernlys pære. Plasser enheten i bilen og feste plast holderen til den klikker på plass. Wiggle forsamlingen, teste den for å sikre at det er sikret på plass. Fest skruen og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66344.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer