Hvordan: Auto Diagnostic Testing

Ankomsten av On Board Diagnostics (OBD) i bil industrien for 15 år siden har gjort diagnostisere problemer med bilen mye lettere for layperson. Nå hver ny bil er utstyrt med en lesbar OBD system som leverer informasjon som en rekke koder. Når en feilkode kommer opp, vil "check engine" lyset tennes på dashbordet, indikerer til eieren at bilen har et problem. Med litt forskning, kan du bruke bilens datamaskin diagnostikk til å diagnostisere og løse problemer med bilen. Du trenger
OBD-II scanner
Vis flere instruksjoner
en

låne en OBD-II scanner fra din lokale auto deler butikken. De fleste nasjonale auto deler selskaper, som for eksempel Murray og O'Reillys, vil låne OBD-II skannere. Du må forlate sikkerhet som et førerkort eller kredittkort mens du tar skanneren ut for å jobbe på bilen på parkeringsplassen.
2

Plugg OBD-II skanner i bilens data Link Connector (DLC). DLC er vanligvis plassert under driver's-side dash, bare til venstre for sentrum. Den har 16 tilknytningspunkter og bør matche ledningen som følger med OBD-II scanner. Hvis du ikke finner det, kan du se i bilens instruksjonsbok eller kontakte produsenten. Bilen må være på, men ikke start motoren.
3

Slå på skanneren og følg instruksjonene på skjermen. Skanneren kan generere generiske koder og produsentens spesielle koder. Generiske koder er de samme for hver bil. Konsultere online guide for generiske OBD koder for å finne problemet. OBD-II scanner kan ikke lese produsentens koder. Hvis bilen viser en produsent kode, ta det med til din lokale forhandler butikk å bestemme det spesifikke problemet.
4

kontakt med mekaniker din når du 'har hentet bilens feilkoder. Hun kan diskutere ulike reparasjoner som trengs for bilens problem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66331.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer