Symptomer på Dodge Durango girspaken Lock Problemer

girspaken låsen i din Dodge Durango er utformet for å hindre at bilen sklir inn og ut av gir utilsiktet. Dodge har tilbakekalt en rekke Durangos basert på girkasse ikke riktig låsing på plass. Dette problemet kan føre til en rekke problemer som ofte feilaktig skylden på overføringen. Hvis Durango opplever noen av disse problemene, ta det med til en mekaniker for reparasjon så snart som mulig. Å nekte å skifte

girspak låsemekanismen er utformet for å holde giret fra å flytte bortsett fra når du med vilje flytte den. Hvis girspaken låse seg fast, vil du ikke være i stand til å flytte girspaken. Girspaken vil bli sittende fast i hva utstyret overføringen er i. Hvis Durango girspaken er i parken, vil bilen ikke kunne bevege seg. Hvis det er i stasjonen, må du slå den av i gir, noe som kan føre til rullende og er svært farlig.
Shifting når den ikke er ment å

Dette problemet oppstår når girspaken lås slutter å blokkere spaken beveger seg. I stedet kan Durango skli tilfeldig inn i andre gir og kan rulle bort hvis parkert eller venstre på ujevnt underlag overflater. Hvis Durango synes å tilfeldig skifte gir, som for eksempel å gå fra park til å reversere uten at du bevege spaken, kan girspaken låsesystem være ødelagt.

I 2007 tilbakekalt Dodge over en halv million biler, inkludert den 2001-2002 Durango, på grunn av problemer med giret låsemekanismer føre bilene å skli ut av utstyret når de ikke skulle. Kjøretøy med automatgir som var igjen i parken gled inn i stasjonen, revers eller nøytral og rullet bort, forårsaker skader og ulykker.
Kan ikke starte

Durango er designet med visse sikkerhetsforanstaltninger, inkludert de som bare vil tillate bilen å starte hvis giret står i park. Hvis girspaken låsen ikke fungerer og Durango er overføring eller annen måte har flyttet inn i et annet gir, vil SUV ikke starte.
Sviktende tenningslås

I noen tilfeller kan en girspak lås problem føre til at tenningen låsesystem ikke å fungere ordentlig. Hvis dette skjer, kan bilens nøkkel tas inn og ut av tenningen uten at bilen er i parken eller slått av. Normalt bør du ikke være i stand til å ta ut nøkkelen fra tenningen med mindre bilen er i parken og slått av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66320.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer