Kjølevæske lekker i Oil

Kjølevæske er en blanding av frostvæske og vann som brukes til å kjøle ned et bilens motor. Kjølevæsken går gjennom slanger og kanaler inne i motoren , og bør ikke blandes inn i oljen . Tegn på kjølevæske i olje

Kjølevæske er funnet i olje når du sjekker oljenivået eller oljeskift i et kjøretøy . Kjølevæske kan dukke opp på peilepinnen eller i avløpet pannen , men ofte kjølevæske og olje er blandet sammen , noe som gir oljen en lys brun eller klart utseende .
Problemer forårsaket

kjølemedium i oljen skaper en rekke problemer , først og fremst å redusere oljens evne til å smøre motoren riktig. Lekker kjølevæske betyr også at motoren ikke er riktig å bli avkjølt . Det lekker kjølevæske kan også forårsake problemer med tenning og kompresjon , påvirker bilens evne til å bli kjørt .
Årsaker

Kjølevæske oftest lekkasjer i olje gjennom en blåst toppakning . Hodet pakningen skaper en tetning mellom motorblokken og topplokket. Blokken eller hodet kan også forårsake sprekker kjølevæske å blande seg med oljen . Et kjølesystem trykktest og dye test kan brukes til å kontrollere plasseringen av problemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66318.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer