Hva er tegn på Fuel Injector Trouble på en 6,0 Diesel?

Over tid vil drivstoff sprøytebrukere på din Ford 6,0 ​​diesel motor må byttes. Injektorer er kompliserte deler med en rekke små komponenter som kan slites ut som din lastebil aldre og kjørelengde øker. Det er flere tegn å se etter hvis du tror drivstoff sprøytebrukere på din dieselmotor seg ut eller kanskje må byttes ut. Lekkasje

Diesel drivstoff sprøytebrukere kan utvikle lekkasjer, mye på samme måte vanlig bensin drivstoff sprøytebrukere gjøre. Du kan ha en lekker drivstoff injektor hvis du ofte lukter drivstoff rundt motorrommet på lastebilen eller har lagt merke til små pytter av drivstoff under motoren området.
Røyking

Bad injektorer vil påvirke mengden drivstoff som når motoren din. Hvis for mye drivstoff er å få inn motoren og ikke blir fullt brent opp, kan det hende at eksos endre farger til å bli blå, hvit eller svart på grunn av drivstoff blandingen. Når lastebilen er røyking eller sette ut en uvanlig høy mengde eksos, sjekk dine injektorer.
Fuel Economy
p Hvis dine injektorer ikke fungerer riktig, enten ved lekkasje eller dumping for mye drivstoff inn i motoren din, er din drivstofføkonomi kommer til å avta. Hvis du merker at bilen får ikke den samme type drivstoff kjørelengde det har vært eller har falt av flere miles til en gallon, vil du ønsker å ha dine injektorer sjekket av en mekaniker.
Running dårlig

Noen ganger et drivstoff injektor blir tilstoppet og gir ikke motoren med nok drivstoff. Dersom bilen begynner å gå dårlig, hoste og sputtering, kan det være lurt å sjekke drivstoff sprøytebrukere i tillegg til å sørge for at kjøretøyet er får nok drivstoff.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66294.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer