Min Ford Focus vil ikke gå inn Overdrive

Kjøretøy med automatgir er lettere å kjøre, men krever hyppig vedlikehold og omsorg for å holde fungerer skikkelig. De fleste moderne biler med automatgir har en sluttgiret kjent som "Overdrive". Når Overdrive er engasjert for landeveiskjøring, det hjelper bilen til kyst med konstant hastighet når gasspedalen slippes. Hvis du har problemer med Overdrive din, er det sannsynlig at bilen trenger en slags overføring vedlikehold. Instruksjoner
en

Se etter Overdrive-knappen på bilen din. Denne knappen er ofte funnet på girspaken eller på rattstammen. Hvis du har Overdrive slått av, vil kjøretøyet ikke sparke inn Overdrive til du slår den på igjen.
2

Sjekk din girolje. Lav eller skitne overføring væske kan føre til en rekke problemer med en automatisk girkasse. Kjør bilen i noen minutter, deretter parkere og åpne panseret. På et fokus, blir overføringen målestaven ligger i nærheten av baksiden av motoren. Trekke det ut og se om væsken er skitten eller brun. Girolje bør være en klar, rød farge. Tørk av peilepinnen av, sette den tilbake inn i motoren, og deretter fjerne det igjen. Kontroller oppfyllingsindikatoren og sørg for at væsken er ikke lav.
3

Sjekk din olje. Hvis oljetrykket er for lavt, vil du oppleve et mylder av problemer, inkludert Overdrive enten ikke engasjere eller aktivering og skrur seg av flere ganger mens du kjører. Prosessen for å sjekke oljen er den samme som overføring væske, men peilepinnen er nær fronten av motoren og oljen bør være rent og gulaktig i stedet for rødt.
4

Ta Focus til en overføring verksted og se om de kan diagnostisere problemet. Mens fikse en automatisk girkasse er ofte en kostbar bestrebelse, hvis du har gått gjennom de grunnleggende feilsøkingstrinn du må søke profesjonell hjelp til å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66292.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer