Overoppheting i en 1996 Cavalier

The Chevy Cavalier ble en av de mest solgte biler i løpet av sin produksjon syklus i USA. Sin produksjon syklus løp fra 1982 til 2005. Det er flere grunner til en Cavalier kan overopphetes: lavt kjølevæske eller olje nivå eller hvis motoren er stresset under belastning. Finne den mulige årsaken krever å se på noen forskjellige områdene i 1996 Chevrolet Cavalier. Instruksjoner
kjølevæske og temperatur
en

Se etter "Coolant" lys og temperaturmåleren på dashbordet. Hvis "Coolant" lyset kommer på og slår seg ikke av, dette er en advarsel om at bilen kan være lite kjølevæske. Hvis nålen på temperaturmåleren lener seg mer mot "Hot" side, er dette også en indikasjon på at kjølevæsken er lave.
2

Dra over til siden av veien og slå av motoren. La den avkjøles i ca 10 til 15 minutter. Overoppheting kan oppstå mens du kjører opp en bakke eller kjører klimaanlegg.
3

Løft panseret og sjekke kjølevæske nivå. Kjølemiddeltanken ligger på forsiden passasjersiden i motorrommet. Hvis væsken koker, gjør noe før det er avkjølt. Når kjølevæsken er trygt å sjekke, merke hvis kjølevæsken er på "Cool /Full"-linjen på tanken. Hvis ikke, kan dette være en indikasjon på en lekkasje i kjølesystemet. Ring for en reparasjon tjeneste for å hjelpe deg videre. Hvis det er en liten lekkasje, fyll reservoaret med kjølevæske eller vann, og kjøre bilen til en bensinstasjon for reparasjoner.
Oljenivå
4

Sjekk "Oil "lyser på dashbordet og innkalling der nålen peker. Hvis det er skjev mot lav, kan motoroljen være lav som kan føre til overoppheting.
5

Dra over til siden av veien, slå av motoren i minst 15 minutter for å avkjøle motoren ned og løft panseret.
6

Trekk opp peilepinnen av hylsteret og tørk den med en ren fille. Peilepinnen er vanligvis plassert i sentrum av motoren bak oljelokket.
7

Sett peilepinnen, trekk den ut igjen og merke hvis oljen er på "Full" eller "Add"-merket . "Legg til"-merket viser at oljen må til. Bytt ut peilepinnen og legge motorolje til "Full"-merket. Vær også oppmerksom på om viften kjører hvis bilen blir overopphetet. Hvis viften ikke kommer på, ringe eller ta bilen inn til en automatisk tjeneste butikken for å finne årsaken til at motoren blir overopphetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66287.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer