Min 2003 av Grand Am vil ikke starte

Hvis du vil feilsøke en Pontiac grand am som ikke vil starte, først sjekke batteriet system for å kontrollere at koblingene er tette og sikker. Hvis motoren fortsatt ikke vil sveiv, kan det være et problem med sikkerheten funksjonen i bilen, bare forlate nøkkelen i "ACC"-posisjonen kan løse problemet. Hvis motoren slår over, men starter ikke, det kan være et internt problem i motoren system. Dette kan kreve en sertifisert tekniker for å koble til en elektronisk tjeneste verktøy til motoren for å overvåke Electronic Control Module (ECM) timing og drivstoff levering. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller batteriet for å sørge for at terminaler og kontakter er rene og fri for korrosjon, olje og smuss. Kontroller at kabelsko er sikre på batteripolene og at chassis jord er sikker og fri for korrosjon, skitt og olje.
2

Mål spenningen på batteriet. Spenningen skal ligge 12 volt. Slå på tenningen og starte motoren. Overvåke spenningen mens starte motoren. Spenningen skal være over 10 volt mens motoren er å snu over. Hvis spenningen faller under 10 volt mens motoren går, lade batteriet.
3

Mål spenningen på startsolenoiden mens starte motoren. Bør spenningen 12 volt. Hvis spenningen er 12 volt, kan det være et problem med starteren. Finn starter stafetten ved å følge startsolenoiden ledninger tilbake til brannmuren. Vri tenningsnøkkelen til "ON" posisjon og måle spenningen over reléspole wire. Spenningen bør være omtrent 12 volt. Hvis den riktige spenningen er til stede og starteren ikke fungerer, må du bytte starter stafetten.
4

Reset sikkerhetsfunksjonen ved å sette nøkkelen i tenningen og vri den til "ACC"-posisjon. La nøkkelen stå i denne stillingen i 15 minutter. Etter 15 minutter, vil sikkerhet lys på dashbordet sluttet å blinke. På dette punktet, starte motoren.
5

Kontroller drivstoff filter for å se om det må skiftes ut. Et skittent drivstoff filter vil begrense mengden drivstoff levert til systemet. Skift ut filteret hvis det er nødvendig. Hvis motoren fortsatt ikke vil starte, må en kvalifisert tekniker se på motoren. Det kan være et internt problem i drivstoff levering systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66279.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer