Mine Keys vil ikke slå seg på Ignition i Min Honda Pilot

Tenning nøkler kan sette seg fast i tenningen sylinder på bilen din, slik at du uten noen måte å starte bilen. Dette problemet kan synes å skje for uforklarlige grunner, men det finnes en rekke metoder du kan bruke for å få nøkkelen snu og jobbe igjen. Hvis bilen ikke vil starte, kan du prøve følgende trinn for å få nøkkelen skikkelig engasjerende tenningen i din Honda Pilot. Du trenger
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bekreft at bilen er i "Park". Hvis det ikke er det, kan tenningsnøkkelen ikke slås å engasjere bilen.
2

Sett på parkeringsbremsen og flytte bilen inn i "Park". Parkeringsbremsen skal sørge for at hjulene ikke er i bevegelse, og bilen kan startes.
3

Trekk hardt på rattet i en retning og deretter den andre. Dette kan løsne hjul eller tenningslåsen inn i en posisjon hvor bilen kan startes.
4

Fjern trim fra rundt rattstammen og kontrollerer at ingenting begrenser nøkkelen i å bevege seg. Den trim kan fjernes panelet ved panelet med en flat kant, for eksempel en skrutrekker. Pop hvert stykke forsiktig ut av panelet, som er sikret med plast festene.
5

Bruk en flat skrutrekker for å være sikker på at ingen gjenstander hindrer nøkkelen fra å bli satt helt i tenningen. Dette kan også gjøres med et lite element, for eksempel en ledning eller en binders.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66251.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer