Hvordan sjekke motoren på en 99 Cougar

Kontrollere en motor ved prøving og feiling kan være unødvendig tidkrevende. Siden 1999 Mercury Cougar ble produsert etter 1996, er den utstyrt med On-Board Diagnostics (OBD). Som den OBD-II-systemet kjører rutinemessige tester, kataloger IT-problemer. Disse feilene er gruppert i to klasser, i påvente av koder og feilkoder. Når en "pending" problem detekteres ofte nok, vil Cougar datamaskin klassifisere det som en feilkode, noe som resulterer i tjenesten engine lyset kommer på. Begge typer koder kan spare mye tid i prosessen med å sjekke en motor. Du trenger
OBD-II Scanner
Vis flere instruksjoner
en

Åpne Cougar sjåfør side døren og se under dashbordet. The Cougar data tilkobling er plassert til venstre for rattstammen. Det er en 16-pinners motta stikkontakt som fungerer som en inngangsport til alle bilens diagnostiske skannere.
2

Plugg OBD-II scanner inn i Cougar sin data link tilkobling.


3

Enten slå den Cougar elektriske system på, eller starte motoren. Slå skanneren på, hvis skanneren ikke er programmert til å automatisk start når en tilkobling er sanses.
4

Se på kodene på skannerens skjerm. Hvis de ikke var øyeblikkelig og automatisk hentes, må du taste inn en gjenoppretting kommando. Skanneren vil skille mellom hva som er en feilkode og hva som venter. Ivareta feilkoder først, som de forårsaket Cougar tjeneste lampen lyser. Hvis du ikke har problemer med koder, bla gjennom ventende koder. Dette kan være uregelmessigheter, eller de kan være et tegn på et utviklingsland problem.
5

Slå opp kodene i skanneren brukerhåndboken. Koden listen skal bli funnet mot baksiden av håndboken, enten som et kapittel eller et vedlegg. Kodene er universelle for alle OBD-kompatible biler. Mercurys supplerende kodene kan bli funnet på nettet. Når du har funnet beskrivelser for alle kodene rapportert, kan du begynne å undersøke motoren i en mer fokusert måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66223.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer