Jeg Erstattet batteriet og My BMW X5 vil ikke starte

The BMW X5 ble først introdusert i 1999 og var selskapets første sportsaktiviteter kjøretøy (SAV) og har firehjulsdrift evne. Hvis du byttet batteriet, forventer du din BMW X5 til start. Hvis den ikke så batteriet kan være dårlig forbindelse, kan du ha kjøpt en dårlig batteri eller kanskje du tilfeldigvis igjen elektrisk utstyr på og nytt batteri har gått døde. Uansett årsak, må du finne ut hvorfor BMW X5 vil ikke starte. Du trenger Forum Gå starte fra en annen bil
To batterikablene
Vis mer Instruksjoner
en

Slå tenningsnøkkelen i din BMW X5, slik at du kan effekt elektriske enheter, men ikke prøv å starte motoren. Slå på frontlykter og annet elektrisk utstyr. Sjekk hvor lyst frontlysene er og hvor fort varmeapparat-fan er å snu. Hvis lysene er dempet og varmeapparatet-viften slås sakte du sannsynligvis et utladet batteri.
2

Vri tenningsnøkkelen videre og forsøke å starte bilen. Hvis motoren ikke snu eller slår over svært sakte da batteriet har liten eller ingen effekt.
3

Sjekk batteriet er festet på batteripolene. Dårlig tilkoblinger mener den kraften vi trenger for å slå Startmotoren kan ikke passere gjennom forbindelsen og gir samme resultat som om batteriet er flatt. Løsne batterikablene ved hjelp av en skiftenøkkel deretter skru dem. Prøv å starte din BMW X5. Hvis den ikke vil starte, er det ikke terminal tilkoblinger.
4

Få noen til å gi deg en jump-start. Plasser den andre bilen så de to batteriene er nær nok til å feste batterikablene. Bruk batteriet kabler og koble den positive kabelen til den andre bilens positive pol og koble deretter den andre enden til plusspolen på batteriet. Gjenta prosessen ved å koble den negative kabelen til den negative polene på den andre bilen, og deretter til BMW X5.
5

Slå på motoren på den andre bilen. Øk revolusjonene litt. Forsøk å slå på motoren din BMW X5. Hvis den starter, er batteriet dødt. Hvis det ikke starter du trenger for å få det sjekket ut av en profesjonell. Hvis det startet, kjør motoren til å lade batteriet. Gå for en kort kjøretur så la bilen stå av i flere timer.
6

Sjekk om bilen starter. Hvis den gjør det batteriet er fine. Hvis den ikke starter, er batteriet ikke holder en kostnad, så du bør ta det tilbake og erstatte det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66195.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer