Min 1996 av Grand Am vil ikke starte

Det en rekke ting som kan forårsake en '96 Hotel AM ikke kan starte. Hvis bilen ikke har vært godt vedlikeholdt problemet kan være mekanisk. For godt vedlikeholdt av Grand Ams, er problemet som regel med det elektriske systemet eller batteri .. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen. Hvis ingen av dashbordet lyser, betyr at motoren ikke snu, og frontlysene ikke kommer på, er det en sannsynligvis et problem med det elektriske systemet eller batteri.
2

ta nøklene ut av tenningen og pop åpne panseret for å inspisere batteriet. Hvis det er en skum på batteriet, og batteriet lekker syre og du må erstatte det. Hvis det ikke er skum, dunk batteripolene med en sko eller gummihammer å prøve for en koble til igjen.
3

Prøv å slå på Grand AM igjen. Hvis lysene kommer på, kan du utelukke et problem med det elektriske systemet. Hvis motoren slår over, men starter ikke, har du sannsynligvis et dødt batteri.
P Hvis Grand Am ikke vil starte, men det elektriske systemet er funksjonell, har du kanskje en oversvømmet motor. En oversvømmet motor er når tennpluggene er våte og kan ikke generere en gnist.
4

Trykk gasspedalen helt til gulvet mens du slår på tenningen. Dette fører til at motoren til å pumpe luft i stedet for drivstoff gjennom sylindrene og vil tørke ut tennpluggene. Etter noen minutter, ta foten vekk fra gasspedalen og ta nøkkelen ut av tenningen. Sett nøkkelen tilbake i tenningen og slå av motoren på. Hvis bilen ikke starter etter dette, din grand am sannsynlig har mekaniske problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66169.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer