Min 2002 Chevrolet Tahoe vil ikke starte

En Chevy Tahoe kan ikke starte flere grunner, er den vanligste et dødt batteri. Imidlertid kan mangel på maintence forårsake mekaniske problemer som også vil hindre det fra å starte. En godt vedlikeholdt bil som ikke vil starte har trolig en feil i det elektriske systemet. I tillegg kan tidligere forsøk på å starte bilen har flommet over motoren. Du trenger
bilbatteri
Flathead skrutrekker
Vis flere Instruksjoner
Hvordan diagnostisere en ikke starter Chevy Tahoe
en

Vri nøkkelen til på posisjon. Hvis dashbordet lyser ikke kommer på, gjør at motoren ikke gjøre en tøffer lyd som indikerer det er snu, og frontlysene ikke lyser, da det elektriske systemet er feil. Batteriet er den vanligste årsaken.
2

Pop åpne panseret å se på batteriet, bør det være oppe til venstre. Du leter etter skum på toppen eller sidene av batteriet. Hvis batteriet er skummende da det lekker syre og en mekaniker har til å se på det. Dersom det ikke er noen skum så treffer de elektriske innlegg med en sko eller et gummi klubbe. Å gjøre dette kan koble de elektriske innlegg om de har mistet sin forbindelse.
3

Slå nøklene til på-stilling, se etter instrumentbord lys til å komme på eller blinke kort. Hvis motoren chugs men fortsatt ikke starter så batteriet er dead.The batteriet fjernes ved først unclamping tilkoblingene på batteriet innlegg med en skrutrekker. Låseklemmene kan angres hånd. Ta ut batteriet ved å trekke i den innebygde håndtaket. Sett i det nye batteriet og gjøre om de klemmer og elektriske tilkoplinger. Ikke stram klemmene.
4

Slå nøklene til på-stilling og sjekk igjen for lysene til å komme på og for at motoren skal tøffer. Hvis lysene kommer på og motoren chugs men fortsatt ikke starter, så den er oversvømmet. En oversvømmet motor betyr drivstoff er belegg tennpluggene og hindrer dem fra gnister. Clear Flood modus er en prosedyre bygget inn i bilen for å tørke tennpluggene.
5

Tråkk accerator hele veien til gulvet. Deretter slår du på tenningen flere ganger. Motoren er nå å pumpe luft i stedet for gass og vil tørke av tennpluggene ved å blåse luft over dem. Ta foten av gasspedalen etter noen minutter og ta nøkkelen ut. Sett nøkkelen tilbake og snu bilen på. Hvis bilen ikke starter så er det mekaniske eller mer komplekse elektriske problemer er til stede og en mekaniker er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66164.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer