Hvordan diagnostisere en 1988 Ford Taurus

En 1988 Ford Taurus forut for standardisering av On-Board Diagnostic koding. The '88 Taurus arbeider under Electronic Engine Control, fjerde generasjon. EEC-IV diagnostikk problemer feilkoder jeg det samme måte som OBD-II-systemer, men, trenger du ikke en kode scanner, bare en jumper wire. Henting av feilkoder vil hjelpe deg å finne problemet innen en motor, og det vil informere din beslutning om å enten fikse Taurus selv eller ta bilen til en mekaniker. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

stikke nøkkelen i Taurus tenningen, og starte bilen. Kjør motoren på 2000 rpm for to til tre minutter. Motoren må være på vanlig driftstemperatur
2

Slå av motoren;. Men, la nøkkelen i tenningen. Du kommer tilbake til denne nøkkelen, og bruke det senere.
3

Åpne panseret av Taurus. Du leter etter to bestemte utsalgssteder. En er trapesformet og har seks porter. Denne hub er selvtesten stikkontakt. Nærheten, vil du finne en annen stikkontakt med bare ett spor, som er self-test input.
4

Place ene enden av jumper wire inn selvtesten utløp jording port. Dette sporet er på nedre rad med fire spor. Det er den andre fra venstre side. Plasser den andre enden av jumper wire inn i self-test input.
5

Gå tilbake til førersetet. Ha penn og papir klar. Vri om nøkkelen i tenningen, men ikke dra motoren rundt. Du ønsker det elektriske systemet på.
6

telle hvor mange ganger de "check engine" lampen blinker. EEC-IV koder er enten to eller tre-sifret sekvenser. Når check engine lyset ferdig ett nummer av koden, vil det være en liten pause, signaliserer et nytt nummer. For eksempel vil EEC-IV kode 44 innebære Check Engine lyset blinker fire ganger, pause, og blinker fire ganger. Lengre gapene mellom blinker indikerer begynnelsen på en ny feilkode.
7

Slå det elektriske systemet. Tilbake til motorrommet, fjerne jumper wire, og lukk panseret
8

finne koden beskrivelser for tallene du skrev ned.. Dette vil innebære å søke på Internett. OBD-II koden definisjoner er mer allment oppført, men det er noen ressurser for EEC-IV koder. Å vite en feilkode definisjon vil hjelpe deg å avgjøre om du har erfaring til å forsøke en fix eller å ta Taurus til profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66157.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer