Slik feilsøker en svingesignal på en 1996 Honda

Blinklys vanligvis følger standard layout og engineering. Batteriet ruter elektrisk signal gjennom tenningslåsen til turn-signal stafett. Releet avbryter signal slik at lyset å blinke av og på i tråkkfrekvens. Honda utviklet de blinklys i sine biler etter standard design. Feilsøking av blinklys tar bare noen få minutter, og fokuserer på de fire viktigste aspekter: turn-signal bryteren, relé, sikring, og pærer. Du trenger
skrutrekker
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

starte kjøretøyet, og slå på førersiden blinkers. En hurtig blinkende lyskilde på forsiden innebærer at den bakre lampen er gått. En hurtig blinkende lyskilde på baksiden er de fremre pære er skadet. Gjenta for passasjerens side. Skift ut eventuelle skadde eller utbrent pærer. Se etter løse ledninger før du setter noen pærer.
2

Sett på turn-signal relé hvis lysene på førersiden, passasjerens, eller begge sider forbli på uten å blinke ut. Releet ligger nær sikring panel, under dashbordet, og ved siden av rattstammen. Stafetten er en liten, sølv sylinder som trekker ut av ledningsnettet.
3

Ta ut og sjekk sikringen. Turn-signal sikring, kalt "Turn Lights" på panelet, ligger i det indre panelet. Panelet er montert på nedre, venstre hjørne av dashbordet. En skadet sikring vil vise tegn til brenning, smelting, ødelagte interiør elementer, eller korrosjon. Skift ut sikringen hvis skadet.
4

Slå på passasjer og sjåfør blinkers mens følelsen for et klikk i bryteren. Skift ut bryteren hvis du prøver å engasjere blinklyset ikke genererer et klikk fra bryteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66147.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer